Galeri
Like

Pelancaran Bas Baru Persatuan Bola Sepak Perak (PAFA)

January 12, 2011
815 Views
5 Comments
2 seconds read
Pelancaran Bas Baru Persatuan Bola Sepak Perak (PAFA)
Komen & Pendapat

5 Comments

 1. Anak Lenggong

  Tahniah kepada Persatuan Bolasepak Negeri Perak kerana sudah mempunyai sebuah bas untuk keguaan pemain..kejorr..yop..diharap tahun ni Pasukan Perak dapat meningkatkan mutu permainan supaya dapat duduk setaraf dengan pasukan yang lain..ingat sejak mula Liga Super..pasukan Perak merupakan salah sebuah pasukan yang tidak pernah diturunkan ke Liga Perdana..tingkatkan mutu permainan dan yakin pada diri sendiri insyaalah pasukan kita kan beroleh kejayaan..Lupakan kisah pahit dibawah naungan siNizar keparat tu..pada dia semua benda nak dipolitikkan asalkan dia mendapat keuntungan..

  Kepada Presiden PAFA..cuba-cuba lah pujuk dan risik bekas pemain-pemain Perak yang meranyau kenegeri lain supaya kembali mencurahkan bakti kenegeri sendiri..so akhir sekali selamat maju jaya kepada pasukan Perak..

 2. ausbos kk

  tahniah kepada PAFA yg baru ni…diharapkan pasukan kali ni akan mengangkat semula martabat bola sepak perak…juga diharapkan pasukan perak beserta bas yg baru ini sudi turun ke kuala kangsar untuk bertemu peminat serta mengadakan perlawanan persahabatan disini…ramai peminat kuala yg tertunggu2 pasukan perak turun bertemu peminat…HIDUP PASUKAN PERAK 2011

 3. Aku Sayang Perak

  Alhamdulillah.. sebagai salah seorang penyokong perak… berbangga dengan usaha untuk menaikan mertabat bola sepak perak. harap pasukan perak dapat mengembalikan kejayaan dan kegemilangan nya…. syabas PAFA

 4. torres love perak

  salam…

  tahun 2011 adalah tahun kebangkitan bola sepak perak…bersyukur ke hadrat ilahi kerana dengan kepimpinan pafa yang baru ini telah menaikan semula maruah bola sepak perak yang sebelum ini kian tenggelam..syabas saya ucapkan kepada semua yang terlibat dalam usaha membangunkan bola sepak perak…..1 saya nk berkongsi dan mengharapkan daripada pafa supaya dapat memperkenalkan pemain di daerah-daerah dlm negeri perak…kami peminat amat mengharapkan peluang berjumpa dengan pemain mahupun pengurusan tambah pula dengan bas perak yang baru ini…TAHNIAH PAFA DIUCAPKAN…TERIMA KASIH PAFA….

 5. a j i d

  salam.
  Alhamdulillah..
  Murah rezki kome dapat bas baru..
  harap thn ni Team PERAK menjadi ler hendaknyer.
  yg lps tu udah ler..
  pd saudara anak lenggong.. miker xbaik ckp mcm tu…
  utk team PERAK..
  teman tunggu 1st game ni di cheras..

  -ultras malaya-
  silver state ultras

Leave a Reply