Isu Panas

Kata Blackout 505 di Amcorp Mall adalah yang terakhir

Abang Nod tak puas hati dengan keputusan pilihan raya dan mahu terus menumbangkan kerajaan cara Anwar Spring.

Himpunan membantah keputusan Pilihan Raya 2013 akan diadakan pada 15 Jun depan di Kuala Lumpur, kata Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim

Himpunan ini puak-puak harami mahukan polis menahan mereka serta di tahan di dalam lokap atau penjara, kemudian mereka akan membuat perhimpunan dan menyerang balai polis dan juga penjara. Ini berdasarkan ucapan Rafizi dalam ceramahnya di Amcorp Mall tempoh hari. Rafizi mahu penjara dan balai polis dipecahkan.

Pihak keselamatan negara, perlu melihat isu perhimpunan ini secara serius dan perlu dihalang. Sistem perundangan untuk membuat petisyen sememangnya ada kenapa mahu buat bantah di jalan raya.

Petisyen ada so gunakan lah, segala prosiding akan selesai dalam tempoh 6 bulan. Kenapa Anwar memilih demonstrasi jalanan?

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");