Jenayah

Tawaran pakej urut dapat khidmat seks

tkg urut

Tukang urut yang dicekup diserahkan kepada polis untuk tindakan selanjutnya:-

PUCHONG – Bayaran dikenakan kononnya untuk urutan badan namun pelanggan di sebuah rumah urut di Bandar Puteri di sini dikatakan akan menerima pakej hubungan seks daripada tukang urut warga Vietnam yang bekerja di premis terbabit.

Difahamkan, pengusaha mengenakan caj sebanyak RM160 kepada setiap pelanggan yang mahu mendapatkan khidmat urutan di premis itu.

Selepas membuat pembayaran tukang urut berusia lingkungan 20 hingga 30-an itu kemudian akan membawa pelanggan ke ruang kecil yang dipisahkan dengan langsir untuk memberi layanan mereka.

Salah seorang pelanggan yang enggan identitinya disiarkan berkata, dia berkunjung ke rumah urut terbabit untuk mengurut badan.

Namun dia mendakwa terkejut apabila dimaklumkan oleh tukang urut aktiviti urut hanya ‘sikit-sikit’ tetapi perkhidmatan dan layanan adalah lebih kepada hubungan seks.

Bagaimanapun, kegiatan tidak bermoral yang berleluasa dan tidak menghormati Ramadan itu tumpas apabila premis diserbu anggota Jabatan Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ), petang semalam.

Pengarah Jabatan Penguatkuasaan MPSJ, Mejar (B) Mohd Rasip Rasul berkata, hasil risikan pengusaha didapati menjalankan perniagaan rumah urut tanpa lesen sah daripada pihak majlis.

Lebih dikesali, pengusaha juga menawarkan tukang urut yang memberikan khidmat seks kepada pelanggan mereka.

Katanya, pihaknya bertindak menyita peralatan digunakan untuk mengurut dan tindakan penutupan premis dilaksanakan di bawah Undang-undang Kecil Pusat Kecantikan Dan Penjagaan Kesihatan MPSJ 2007.

“Sembilan tukang urut masing-masing warga Vietnam dan seorang Indonesia serta seorang lelaki warga tempatan dipercayai penjaga premis diserahkan kepada polis untuk tindakan selanjutnya,” katanya.

– SINAR HARIAN

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");