Isu Panas

Annuar mahu bertanding MT UMNO

Annuar-Musa

KOTA BHARU: Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar Musa mengesahkan akan bertanding merebut jawatan Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO pada pemilihan parti pada hujung tahun ini.

Annuar berkata, keputusan untuk merebut jawatan tersebut dibuat selepas beliau memenangi kerusi Parlimen pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) baru-baru ini.

“Apabila kembali sebagai ahli Parlimen, adalah menjadi tanggungjawab saya untuk menjadi pembuat dasar. Saya buat keputusan untuk tawarkan diri bertanding sebagai anggota Majlis Tertinggi UMNO nanti.

“Namun, terpulang kepada kira-kira 150,000 wakil cawangan untuk membuat keputusan memilih siapa yang layak bagi mengisi jawatan tersebut pada pemilihan kali ini,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita pada majlis berbuka puasa bersama pemain The Red Warriors dan pengamal media Kelantan di sini semalam.

– UTUSAN

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");