Membawang Hari Ini

Eina enggan lagi dikaitkan dengan Afiq

eina

“Kalau boleh Eina tak mahu lagi dikaitkan dengan Afiq. Kalau ada pertanyaan mengenai diri dia, tanyalah sendiri pada tuan punya badan. Eina agak serik setelah apa yang berlaku sebelum ini,” begitulah luahan artis yang sedang meningkat naik, Eina Azman mengenai kontroversi yang pernah berlaku antara dirinya dan ibu Afiq serta aktor, Afiq Muiz sebelum ini.

Bagaimanapun jelas Eina, hubungannya dengan Afiq masih baik sehingga ke hari ini, namun dia tidak mahu lagi masuk campur mengenai hal-hal yang berlaku.

“Eina kata begitu bukan bermakna hubungan Eina dengan Afiq tidak baik lagi. Tetapi Eina sedih apabila ada di antara kenyataan Eina di putar belit dan sudahnya Eina yang nampak bersalah serta teruk di hentam.

“Eina akui ada kata-kata Eina kadangkala terikut perasaan. Eina pun masih muda, kadangkala apa yang Eina katakan tidak sama dengan apa yang Eina maksudkan tetapi orang mudah salah faham dan menghukum Eina,” katanya kesal.

Eina berkata, dia juga tidak mahu kelihatan seperti pengurus Afiq apabila ada pihak yang menghubunginya untuk mengatur sesi fotografi bersama Afiq.

“Eina tak mahu nanti orang kata Eina lebih-lebih sampai nak jumpa Afiq pun kena telefon Eina dulu. Jadi jika ada apa-apa pertanyaan atau mahu buat sesi fotografi, hubungilah Afiq terus,” katanya yang enggan mengulas lanjut mengenai hasrat untuk menyaman ibu Afiq, seperti yang pernah diluahkannya sebelum ini.

Menurut Eina, biarpun ada pihak teruk menghentam dirinya, namun dia amat bersyukur kerana masih mempunyai ibu bapa yang teguh memberi sokongan terhadapnya.

“Alhamdulillah kerana masih ada yang sayang Eina. Dalam pada ada yang marah-marah, ada juga yang memberi sokongan. Kehidupan Eina pun baik sahaja sekarang.

“Begitu juga dengan karier Eina, tidak ada apa-apa yang terjejas. Eina percaya penggiat seni, mereka tahu bezakan hal peribadi dan kerja, apatah lagi Eina tidak mempunyai masalah dalam memberi komitmen,” katanya yang akan muncul dalam program Melodi Raya dan Galaksi sempena Lebaran ini.

– SINAR HARIAN

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");