Membawang Hari Ini

Nia Ramadhani Bersyukur Suami Tak Halang Karier

nia

PELAKON Indonesia Nia Ramadhani bersyukur suaminya, Ardie Bakrie cukup memahami minat dia di bidang seni lakonan dan membenarkan wanita itu berlakon.

“Alhamdulillah, saya punya suami yang sering memberi sokongan dalam apa perkara yang dilakukan. Dia tahu saya amat mencintai dunia seni lakonan dan kerana itu dia mengizinkan saya meneruskan karier ini,” katanya kepada portal Kapanlagi.

Bagaimanapun Nia juga perlu menghormati beberapa syarat yang diberikan suaminya jika mahu kembali aktif dalam dunia seni di mana wanita itu perlu bekerja mengikut masa dan hari yang bersesuaian.

Dalam pada itu Nia berkata, walaupun menyokong kerjayanya, Ardie tidak akan menemani Nia ketika di set penggambaran kerana tidak sanggup menunggu lama.

“Sebelum kami berkahwin, dia pernah menemani saya di lokasi tetapi katanya. dia tak sanggup menunggu selain kebanyakan lokasi set penggambaran agak jauh,” ujarnya.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");