Membawang Hari Ini

Nabila Huda tayang kekasih baharu?

abil1

BARANG yang lepas, jangan dikenang… Itulah ungkapan yang tepat menggambarkan personaliti aktres ceria bernama, Nabila Huda.

Walaupun hubungan cintanya bersama pelakon, Nas-T, kecundang di tengah jalan, namun ia bukanlah penghalang untuk Nabila, sepi tanpa cinta.

Beberapa bulan lalu, pelakon filem biopik, Saloma ini dikatakan telah dimiliki jejaka dari Singapura.

Malah, sejak akhir-akhir ini beberapa status Nabila yang lebih mesra disapa Abil ini dilihat berbunga-bunga persis sedang dilamun cinta.

Menerusi laman Instagramnya, Abil turut memuat naik sekeping foto dirinya bersama lelaki yang menyuapkan kek sempena hari lahirnya pada 2 Disember lalu.

Menurut sumber terdekat, jejaka itu bernama, Izwan, dan juga pemain bola sepak amatur untuk pasukan fcjmuda yang memakai jersi nombor 10.

Hubungan cinta ini dipercayai mula terjalin enam bulan lalu dan status Abil yang ditulis, ‘Happy half year anniversary baby’, menguatkan lagi teka-teki ini.

Pun begitu, sehingga kini, Abil masih mengunci mulut dari terus bercerita secara umum mengenai cinta hati barunya itu.

– SINAR HARIAN

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");