Jenayah

GRO leka layan lelaki dicekup

GRO

SEBAHAGIAN daripada GRO yang ditahan polis dalam satu serbuan di sebuah pusat hiburan di Sunway Mentari, Bandar Sunway, Selangor semalam:-

PETALING JAYA – Keasyikan 13 gadis pelayan pelanggan (GRO) warga asing yang sedang melayan pelanggan masing-masing terbantut seketika apabila kelab tersebut diserbu polis dalam satu operasi di Sunway Mentari, Bandar Sunway di sini kelmarin.

Pegawai Turus Polis Bahagian Jenayah Maksiat, Perjudian dan Kongsi Gelap (D7) Selangor, Deputi Superintendan Rohan Shah Ahmad berkata, operasi diberi nama Ops Noda selama tiga jam bermula pukul 10.30 malam itu disertai sejumlah 19 anggota dan pegawai termasuk daripada Pasukan Cantas Khas Wanita.

Menurutnya, ketika diserbu, kesemua GRO dalam pusat hiburan tersebut sedang leka melayan pelanggan masing-masing dan tergamam apabila melihat kehadiran anggota polis.

“Kami berjaya menahan sejumlah 13 GRO berusia antara 19 dan 44 tahun terdiri daripada lapan warga Vietnam dan masing-masing seorang warga Thailand, Indonesia, Kemboja serta China.

“Siasatan lanjut mendapati premis berkenaan beroperasi tanpa lesen selain beberapa GRO tersebut tidak mempunyai dokumen perjalanan yang sah,” katanya.

– KOSMO

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");