Membawang Hari Ini

Mara dengan Love ZaraZya FC

zara fc

Tempoh 10 tahun berjuang membina nama dalam industri lakonan tanah air dengan penuh kesabaran dan nekad menggunakan laluan yang betul nyata memberi impak mendalam pada pelakon meningkat naik, Zara Zya.

Pada usia yang kini mencecah 29 tahun, Zara Zya mengakui sudah mampu tersenyum puas dengan segala pencapaian yang diraihnya dalam sekelip mata tanpa pernah diduga.

Mengakui bukan mudah baginya berada pada tahap sekarang, Zara Zya berkata, dia pernah dipandang rendah suatu ketika dulu. Apatah lagi, dengan sikapnya yang pemalu.

Di kala mengimbau kenangan lalu, Zara Zya mengakui pelbagai kesukaran pernah dihadapi dalam usaha mengetengahkan bakat lakonannya di persada industri hiburan tempatan.

“Dulu, mahu dapatkan tawaran berlakon bukan senang. Saya pernah ada pengalaman diajak berhibur ke karaoke sekiranya inginkan sesuatu watak. Namun, syukur saya waras berfikir dan tidak mahu mengambil jalan mudah.

-Metro

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");