Membawang Hari Ini

Majlis Resepsi Editor Hiburan mStar Meriah Dengan Kehadiran Ramai Artis

Niezam 1Majlis persandingan editor hiburan mStar Online iaitu Niezam Abdullah dan pasangannya Siti Noraziah Sukarni pada Sabtu lalu meriah dengan kehadiran artis-artis tempatan.

Acara persandingan tersebut berlangsung di Dewan Majlis Daerah, Jalan Taman Merdeka, Selama, Perak.

Antara artis yang hadir termasuklah Azmir Arif, Zaibo, Fara Fauzana, Shamsul Ghau Ghau, Imran Ismail, Fazli Zainal, Ayu (OIAM) Datuk Rosyam Nor, Syafiq Kyle, Shaari (AF), Azza (Elite), Farawahida dan Haiza.

Dalam pada itu, artis-artis seperti Azmir, Farawahida, Haiza dan Ayu turut menghiburkan pengantin dan para tetamu dengan mempersembahkan lagu-lagu nyanyian mereka.

Niezam, 40, sah bergelar suami kepada Noraziah, 26, dalam satu majlis yang diadakan di Masjid Pantai Besar, Batu Kurau, Taiping, Perak Jumaat lalu.

Akad Nikah disempurnakan oleh Naib Kadi Kariah masjid tersebut, Ustaz Khairi Ahmad. Pengantin perempuan diwalikan oleh abang sulungnya, Za’ba Sukarni.

Niezam memberikan mas kahwin sebanyak RM500 beserta wang hantaran berjumlah RM10,110.10.

Pasangan tersebut telah mengikat tali pertunangan pada Oktober tahun lalu.

-mStar

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");