Membawang Hari Ini

Janji Jaslina di slot Azalea

janji jaslina

DUGAAN datang bersama hikmah. Hidup ibarat roda, tak selamanya berada di bawah dan tak selamanya berada di atas.

Begitulah kehidupan Jaslina yang diuji dengan pelbagai dugaan sehingga kehilangan tempat untuk mengadu nasib. Apakah nasibnya akan berubah dan Jaslina dapat menemui kebahagiaan selepas apa yang telah berlaku dalam hidupnya?

Terbaharu di slot Azalea, terimalah ‘buah tangan’ daripada pengarah berbakat besar, Emi Suffian, iaitu Janji Jaslina, yang disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 4 petang bermula 31 Mac lalu.

Drama bersiri 20 episod terbitan Orangetree Production dan nukilan skrip oleh Azmy Mohd Arif ini menampilkan barisan pelakon handalan tanah air seperti Eira Syazira (Jaslina), Norman Hakim (Johan), Almy Nadia (Rahayu), Nizen Ayob (Dr Arif), Ana Dahlia (Atira), Shaharudin Thamby (Pak Ayob), Fadilah Mansor (Mak Kiah), Mustafa Kamal (Datuk Kamal), Raja Emma (Datin Nora), Erry Putra (Fiq) dan adik Wafiy Irfan Ariffin (Iman).

Janji Jaslina mengisahkan pasangan suami isteri, Jaslina dan Johan yang dianugerahkan dua anak, Nina dan Iman. Jaslina berkahwin dengan Johan pada usia muda. Apabila Nina disahkan mengidap asma pada umur 10 tahun, Jaslina berhenti kerja bagi menjaga anaknya, namun dimarahi oleh Johan.

Tanpa diketahui oleh Jaslina, Johan masih menjalinkan hubungan dengan bekas kekasihnya, Rahayu.

Kematian Nina mengakibatkan Jaslina menghadapi tekanan emosi.

Tambahan pula, Johan telah berkahwin dengan Rahayu dan tidak menjalankan tanggungjawabnya dengan adil. Hidupnya bertambah derita apabila Johan menghilangkan diri.

Namun pertemuannya dengan Dr Arif, mengubah segalanya. Di saat itu juga Johan pulang secara tiba-tiba. Siapakah jodoh sebenar Jaslina? Jangan ketinggalan untuk menonton Janji Jaslina di slot Azalea!

-Sinar harian

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");