Jenayah

Ibu kaku di tempat duduk

maut kenari

Jasin: “Perodua Kenari itu berpusing beberapa kali lalu terseret sejauh 30 meter dan terhenti selepas merempuh pagar rumah penduduk,” kata saksi kemalangan yang mengorbankan seorang ibu tunggal di jalan Kelubi-Jasin, di sini, semalam.

Supardi Sohot, 67 berkata, dia bersama beberapa pelanggan yang berada di kedai makan berhampiran terus meluru ke arah mangsa bagi menghulurkan bantuan.

“Kami berlari ke arah kenderaan yang terbabit dan mendapati seorang daripada tiga lelaki menaiki Proton Saga BLM parah dan tidak sedarkan diri.

“Sebaik menghampiri Perodua Kenari, saya nampak seorang wanita yang parah di kepala dan badan kaku tidak bergerak di tempat duduk pemandu,” katanya, di sini, semalam.

Dalam kejadian jam 7.35 pagi, Norhayati Othman, 47, dari FELDA Bukit Sedanan, di sini, mati di tempat kejadian akibat parah di kepala dan badan selepas Perodua Kenari dipandunya terbabit kemalangan dengan Proton Saga BLM dipandu lelaki berusia 20-an.

-Metro

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");