Isu Panas

MIC: Saravanan Pertimbang Tanding Jawatan Tertinggi

GOMBAK: Naib Presiden MIC Datuk M. Saravanan membayangkan bahawa beliau mungkin bertanding untuk salah satu jawatan tertinggi dalam parti.

Saravanan menyatakan bahawa beliau mungkin bertanding jawatan presiden atau timbalan presiden dalam pilihan raya akan datang yang akan diadakan pada Jun.

“Semuanya terpulang kepada penyokong saya. Jika mereka mahu saya bertanding jawatan tertinggi, maka saya akan bertanding,” katanya kepada pemberita di Batu Caves, Selasa.

Saravanan, yang juga Timbalan Menteri Belia dan Sukan, berkata beliau mendapat sokongan daripada 1,500 cawangan MIC dan memerlukan 500 lagi sokongan bagi menyokongnya bertanding jawatan presiden.

“Terdapat lebih daripada 3,700 cawangan MIC, jika saya dapat meraih 2,000 penyokong maka saya perlu bertanding jawatan presiden.

“(Tetapi) saya masih belum membuat keputusan. Mungkin hari ini saya akan mendapat restu daripada Tuhan,” katanya.

-mStar

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");