Membawang Hari Ini

Bapa Won Bin Gembira Terima Menantu

BAPA kepada pelakon Won Bin, Kim Seok San berasa lega dan gembira dengan perkahwinan anak bungsunya itu bersama aktres Lee Na Young yang berlangsung pada 30 Mei lalu.

Katanya, perkahwinan tersebut merupakan sesuatu perkara yang dinanti-nantikannya selepas empat adik beradiknya yang lain sudah mendirikan rumah tangga dengan pasangan masing-masing.

“Saya sangat lega sekarang selepas anak bungsu saya telah menjumpa pasangannya. Itu adalah berita bagus untuk orang tua.

“Sukar untuk saya gambarkan perasaan yang saya lalui dengan kata-kata,” tuturnya seperti dipetik di Soompi.

Bercakap tentang menantunya Lee Na Young, Kim Seok San berkata, dia berharap wanita itu mampu buat yang terbaik sebagai seorang isteri.

“Saya selalu melihat dia di televisyen dan saya fikir dia boleh menjalankan tanggungjawab dan menjaga Won Bin dengan baik,” katanya.

Selepas acara perkahwinan yang dilakukan secara besar-besaran, pasangan ini masih belum muncul di majlis hiburan sebagai pasangan suami isteri.

-mStar

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");