Jenayah

Mayat Kapten Hasman ditemui

Kuala Lumpur: Mayat Kapten Hasman Hussin yang dipercayai dihanyutkan air deras di Missouri, Amerika Syarikat sudah ditemui awal pagi tadi.

ABCNews melaporkan, mayat kelima tragedi banjir yang mengorbankan lima tentera antarabangsa dari Fort Leonard Wood ditemui petang Selasa (waktu tempatan).

Dilaporkan, Ketua Polis Daerah Pulaski, Ron Long berkata, mayat mangsa kelima ditemui kira-kira 9.6 kilometer dari lokasi kereta dihanyutkan arus deras.

Sementara itu, isteri mangsa, Siti Hazwani Ahmad ketika dihubungi mengesahkan penemuan itu dan dia juga sudah dimaklumkan oleh pihak tentera kira-kira 6.45 pagi tadi.

Katanya, bapa dan abang mangsa akan dibawa ke Missouri untuk urusan pengecaman dan bawa pulang mayat ke tanah air dalam masa terdekat.

-Metro

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");