Perak Hari Ini

Perak, T-Team Terikat Tanpa Jaringan

IPOH: Perlawanan Liga Super di antara skuad The Bos Gaurus dan T-Team di Stadium Perak malam ini menyaksikan kedua-dua pasukan terikat seritanpa jaringan.

Beraksi di laman sendiri, Perak ternyata mempamerkan aksi-aksi menarik meskipun tidak berjaya menghasilkan sebarang jaringan.

3

Sepanjang 90 minit perlawanan berlangsung dengan masa tambahan selama tiga minit, skuad The Bos Gaurus ternyata menguasai perlawanan.

Cubaan pemain import Perak, Vokhid Shodiev berulang kali cuba menghasilkan jaringan ternyata tidak mampu membolosi gawang gol pihak lawan sehingga ke wisel penamat.

1

Perlawanan pada malam ini menyaksikan pasukan Perak dan T-Team menjadi dua pasukan yang masih belum mencatatkan sebarang kemenangan dalam Liga Super pada musim ini.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");