Perak Hari Ini

Penduduk Kampung Senggang Berbuka Puasa Bersama KJ

KUALA KANGSAR: Seramai hampir 500 penduduk sekitar Kampung Senggang telah menghadiri Majlis Berbuka Puasa bersama Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar.

Khairy tiba kira-kira jam 6.15 petang di Dewan Orang Ramai Kampung Senggang, di sini.

SILVERYOUTH 10

Turut hadir sama, Pengerusi Jawatankuasa Belia, Sukan, Komunikasi dan Multimedia Perak, Datuk Shahrul Zaman Yahya,  Ahli Parlimen Parit, Datuk Mohd Zaim Abu Hasan dan Exco Kerajaan Negeri, Datuk Drs Mohd Nizar Zakaria.

 

Pada majlis itu, Khairy telah menyampaikan sumbangan barangan sukan kepada 70 cawangan sekitar Bukit Chandan dan Manong serta 12 badan bukan kerajaan (NGO).

SILVERYOUTH 7

Beliau yang juga Pengerusi Pemuda Barisan Nasional (BN) juga menyampaikan sumbangan berbentuk barangan keperluan daripada Kedai Jimat yang dilancarkan hari ini kepada 400 penduduk Kampung Senggang, di sini.

 

Khairy dalam ucapannya turut mengumumkan pemberian alatan muzik kepada belia di kawasan tersebut.

Katanya, pemberian tersebut adalah diatas kapasiti beliau sebagai Menteri Belia dan Sukan dan bukanlah diberikan sempena Pilihan Raya Kecil (PRK) Kuala Kangsar.

 

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");