Jenayah

Mayat berulat di kebun sawit

Batu Pahat: Mayat lelaki dalam keadaan berbogel dan berulat ditemui di kebun kelapa sawit berhampiran pekan Ayer Hitam di sini, semalam.

Dalam kejadian 3.05 petang itu, mayat Affendi Osman, 38, ditemui orang awam berdekatan dengan bangunan rumah burung walet di kebun sawit berkenaan.

Ketua Polis Daerah Batu Pahat, Asisten Komisioner Abdul Wahib Musa, berkata, mangsa dipercayai mati dalam tempoh empat hari lalu.

“Mayat mangsa ditemui dalam keaadan bogel tanpa pakaian berkedudukan tertiarap. Malah beberapa bahagian badan terutama pada perut mangsa mula mereput.

“Tiada kesan jenayah didapati pada mangsa dan mayatnya di hantar ke hospital untuk bedah siasat bagi mengetahui punca sebenar kematian.

Abdul Wahib berkata, pemeriksaan awal mendapati mangsa pernah ditahan polis kerana kesalahan menagih dadah dan kes berkenaan diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

-Harian Metro

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");