Membawang Hari Ini

Izreen Mula Mahu Terbit Buku

Pelakon, Izreen Azminda bakal menghasilkan sebuah buku yang menghimpunkan puisi nukilannya sendiri.

Memetik sumber Media hiburan,bercerita mengenai penghasilan buku puisi tersebut, pelakon drama Kak Marr ini memberitahu buku yang bakal menghimpunkan koleksi puisi nukilannya sendiri itu masih di peringkat awal untuk dibukukan.

“Biarpun ia masih dalam peringkat awal, namun idea untuk menghasilkan buku tersebut sudah pun dirancang sejak tahun lalu lagi. Saya tidak mahu tergopoh-gopoh untuk terbitkan ia kerana mahu memberikan yang terbaik.

Ditanya adakah dia risau andai buku yang bakal diterbitkan itu bakal menerima kecaman netizen seperti mana yang berlaku pada Fattah Amin, Izreen nyata optimis dan berharap agar peminat dapat menerimanya dengan hati yang terbuka.

“Bila ia berlaku, saya ada sedikti rasa takut. Namun saya fikir positif.

“Ia lebih bersifat kewanitaan dan semua puisi yang saya tulis itu adalah bersangkut paut dengan soal perjalanan dan luahan jiwa saya dari dulu hingga kini.

Harapnya ia boleh memberi inspirasi buat semua, khasnya wanita,” katanya yang kini sudah pun mengintai beberapa syarikat penerbitan yang berpotensi untuk menerbitkan buku puisinya itu.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");