Membawang Hari Ini

Jep (Sepahtu), Sari Yanti Bernikah

PETALING JAYA: Pasangan pelakon Sari Yanti dan Jep (Sepahtu) yang sebelum ini berteka-teki tentang hubungan mereka sebelum ini akhirnya melangsungkan pernikahan pada pagi Sabtu.

Majlis secara tertutup itu diadakan di Dewan Mercu Mustapha Kamal di sini namun pihak media dilarang membuat liputan apabila plakad ‘No Media’ turut dilekatkan pada pintu masuk menuju ke lif untuk ke dewan utama yang dikawal ketat oleh penganjur.

Seramai 250 tetamu hadir pada majlis itu.

Dalam pada itu, Sari Yanti, 33, turut memuat naik gambar Jep ketika melafazkan akad nikah dan turut berada dalam gambar itu adalah rakan baiknya, Shuib dan Rahim.

Portal berita mstar melaporkan, antara rakan artis lain yang turut hadir adalah Wan Sharmila, Angah Raja Lawak, Azhael, Nazim Othman, Syazwan Zulkifly dan Abby Fana.

Ia adalah perkahwinan kedua pelakon itu selepas berpisah dengan bekas suaminya, Mohd Eddy Casmadi pada 11 Disember 2014.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan dua anak, Barr Al Aly dan Basit Al Haq.

Sebelum ini, gosip mengenai hubungan kedua-dua mereka menjadi bualan hangat apabila mereka sering berkongsi gambar di laman sosial.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");