Membawang Hari Ini

Botakkan Kepala Demi Filem

Aktres yang popular menerusi filem Twilight, Kristen Stewart telah mengambil keputusan drastik apabila dilihat berkepala botak di khalayak ramai.

Bagaimanapun, Kristen memberitahu keputusan untuk membotakkan kepala bukanlah sesuatu yang pelik namun beliau akui ia telah mengejutkan peminatnya.

Menurut laporan Daily Mail, Kristen telah tampil dengan imej tersebut ketika menghadiri majlis tayangan perdana filem terbaharu lakonannya, Personal Shopper di Los Angeles.

Ternyata, kemunculan Kristen telah menjadi perbualan para peminat apabila mereka mula bertanyakan punca pelakon tersebut membotakkan kepalanya.

“Penampilan Kristen dilihat begitu berbeza sekali berbanding dahulu sehingga ada di antara peminat hampir tidak mengenalinya.

“Namun, penampilannya pada malam itu dilihat sangat cantik walaupun berkepala botak.

“Kristen membotakkan kepalanya untuk karakter dalam filem lakonan baharunya Underwater yang sedang menjalani penggambaran,” kata sumber.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");