Membawang Hari Ini

Luahan Perasaan Yuna Untuk Adam Sinclair

KUALA LUMPUR: Luahan panjang oleh Yuna menerusi entri terbaharu di laman Instagram seakan membuktikan khabar angin mengenai hubungan intimnya dengan adik ipar Bunga Citra Lestari, Adam Sinclair.

Penyanyi yang mencipta nama di Amerika Syarikat itu secara terbuka meluahkan perasaan mencintai lelaki istimewa itu seadanya menerusi tulisannya yang dimuat naik malam tadi.

Malah pelantun lagu Dan Sebenarnya itu juga mengucapkan terima kasih kepada adik Ashraf Sinclair dan Aishah Sinclair itu di atas sokongan ketika dia mengadakan persembahan di festival muzik Lovelifest di Shah Alam, baru-baru ini.

“Saya mencintai kamu seadanya. Siapa sangka lima tahun lalu kita bersua dan kita masih di sini bersama. Saya tahu diri ini bukan senang untuk didampingi. Saya hadir dengan banyak beban dan tanggungjawab, tetapi kamu cukup berani menerima saya,” antara tulisannya.

Berdasarkan luahan penyanyi berkenaan lagi, dia sebenarnya mahu mencari lelaki di luar lingkungan dunia seninya, namun Adam hadir membawa makna tersendiri.

“Saya mahu seseorang di luar lingkungan bidang muzik saya, tetapi kamu boleh menyesuaikan diri dengan dunia saya. Terima kasih kerana terbabit dan memberi sokongan dalam apa yang saya lakukan sepenuh hati. Saya banyak ketinggalan benda menarik ketika festival ini berlangsung kerana harus bekerja,” katanya memetik laporan Berita Harian.

Yuna juga kelihatan seakan memujuk insan tercinta dengan tanpa berselindung menyatakan harapan suatu hari nanti bakal tiba hari istimewa untuk mereka menghabiskan masa berdua saja.

“Insya-Allah, andai diizinkan Allah, akan tiba masanya hari bahagia untuk kita berdua nanti. Terima kasih kerana akhirnya menunjukkan apa yang saya layak miliki,” katanya.

Sebelum ini, hangat diperkatakan pasangan ini sudah mengikat pertunangan berikutan tersebarnya gambar Yuna dengan jejaka berdarah campuran itu berbaju kurung dan Melayu rona sedondon namun dinafikan pengurus Yuna, Wawa.

Kebelakangan ini juga beliau dilihat sangat terbuka dalam soal cinta apabila kerap berkongsi gambar kekasih di laman sosial.

Spekulasi mengenai percintaan pasangan terbabit hangat diperkatakan sejak September 2015 apabila gambar Yuna bersama Adam dan abangnya, Ashraf, berserta isteri beliau, Bunga Citra Lestari, bercuti di Los Angeles, California, tersebar.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");