Perak Hari Ini

Produk UbeautyCare Sesuai Untuk Semua Lapisan Masyarakat

Terkenal dengan produk kecantikannya kini, UbeautyCare telah melancarkan produk terbarunya iaitu Advanced U-Slim dan U-Whitening yang dihasilkan menggunakan formula ciptaan mereka sendiri.

Produk-produk keluaran UbeautyCare diyakini mampu merawat, mencantik dan mencerahkan kulit pengguna dengan berkesan dan selamat.

Malah, dalam masa yang sama ia mampu mengurus dan mengecilkan badan pengguna dengan selamat.

Advanced U-Slim dan U-Whitening keluaran UbeautyCare merupakan produk yang 100% bebas dan selamat dr bahan kimia, 100% selamat dan berkesan, 100% mencerah dan memutih tanpa pengelupasan, 100% mengurus dan mengecilkan tanpa kesan sampingan yg mmbawa masalah pada tubuh badan.

Anda tidak perlu bimbang kerana produk-produk keluaran UbeautyCare telah mendapat kelulusan dari GMP, FDA, KKM dan apa yang paling penting ia turut dijamin HALAL

Produk Advanced U-Slim ini didatangkan dengan paket sachet (serbuk) yang hanya boleh dimakan dengan hanya meletakkan di atas lidah tanpa perlu minum air.

Menurut pengasas UbeautyCare, Aida Munira, UBeautyCare kini mensasarkan pasaran keseluruh Malaysia dan masih didalam perbincangan untuk dieksport ke Brunei dan Indonesia serta China.

Beliau juga menyatakan produk ini bukanlah tertumpu pada kaum Melayu tapi juga kepada kaum-kaum lain di Malaysia, seiring dengan usaha pengasas-pengasas produk kecantikan lain yang ingin mengutamakan aspek kecantikan untuk setiap peringkat umur, lapisan masyarakat dan jantina.

Antara produk-produk lain yang dikeluarkan oleh UbeautyCare adalah U-Perfect Glow Kit, U-Slim Advanced Slimming Pills, U-White Advanced Whitening Cream dan U-White Advanced Whitening Pills.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk-produk UbeautyCare, pembelian boleh di buat secara online di www.ubeautycare.com atau hubungi +6012 563 5360.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");