Membawang Hari Ini

Serina Redzuawan Akui Rumah Tangga Goyah

PELAKON Serina Redzuawan mengakui rumah tangganya goyah dan sedang menyelesaikan masalah dihadapi bersama suami, Gavin Edward.

Menurut Serina, mereka masih mempunyai ikatan sebagai suami isteri yang sah dan kini sedang dalam proses perbincangan sebelum mengambil keputusan untuk berpisah.

“Kami masih lagi dalam proses perbincangan dan belum naik mahkamah kerana perkahwinan merupakan sesuatu yang baik.

“Dalam proses maknanya belum lagi bercerai kerana kami harus berbincang serta fikir betul-betul sebelum mengambil keputusan untuk berpisah.

“Dalam perkahwinan ini tidak ada sesiapa yang mahu untuk berkahwin dan kemudiannya bercerai.

“Jadi saya mengharapkan agar orang ramai mendoakan yang terbaik supaya masalah dihadapi oleh kami dapat diselesaikan,” katanya memetik sumber Astro Gempak.

Serina berkata demikian ketika ditemui pada majlis sidang media malam gala Filem Hospital, di GSC Midvalley, pada Isnin.

Tambah Serina, masalah yang dihadapi oleh mereka bukan disebabkan oleh kehadiran orang ketiga.

Serina dan suaminya, Gavin Edward atau nama Islamnya Salahudin Ghafar bernikah pada tahun 2010 dan dikurniakan dua orang cahaya mata, Tristan Tareef dan Isabella Saffiya.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");