Membawang Hari Ini

SonaOne Kembali Dengan Single Terbaru Berjudul ‘Again’

Selepas lagu ‘Apa Khabar’ bersama Joe Flizzow mendapat sambutan hangat, kini penyanyi hip hop popular, SonaOne, telah melancarkan single terbarunya yang berjudul ‘Again’.

SonaOne atau nama sebenarnya, Mikael Adam Mohd Rafee Michel Lozach ini telah meletakkan dirinya berada dalam kelas tersendiri dikalangan arti-artis tempatan.

‘Again’ merupakan sebuah lagu baru dalam bahasa inggeris, hasil ciptaan bersama jurutera mastering antarabangsa, Chris Athens.

Lagu ‘Again’ yang berentak rancak ini dirasakan sesuai bagi memenuhi selera anak muda masa kini.

Penyanyi yang turut popular dengan lagu ‘No More’ ini turut menjelaskan bahawa penghasilan lagu ini adalah berdasarkan trend terkini dan apa yang diminati penggemar muzik.

“Sebagai seorang artis, saya sentiasa berkembang mengikut peredaran semasa. Perubahan atau evolusi ini membuktikan kemajuan dalam diri saya dari pelbagai peringkat dan aspek.

”‘Again’ hanya secebis sahaja daripada apa yang bakal menyusul kelak,” jelas SonaOne yang teruja dengan judul terbarunya itu.

Peminat SonaOne boleh memuat turun lagu ’Again’ di semua outlet digital bermula 14 April 2017.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");