Membawang Hari Ini

Mirwana Akan Gunakan Pentas Akhir GGV Untuk Tawan Peminat

Kumpulan nasyid Mirwana tidak menjangkakan yang mereka berjaya meraih tempat pertama di minggu separuh akhir Gema Gegar Vaganza (GGV).

Dianggotai oleh Naim, Akmal, Hafiz, Ikram, Along dan Faiz, Mirwana menyampaikan lagu Satu Qiblat Yang Sama dan The Climb di konsert separuh akhir.

“Kami tak sangka kami berjaya mendapat tempat pertama. Pada awalnya, kami ingat kami yang tersingkir.

“Melihat kembali persembahan kumpulan lain di malam separuh akhir, masing-masing mempunyai kelebihan dengan persembahan yang mempunyai mesej.

“Mereka datang dengan penceritaan yang memukau, sedangkan kami hanya melebihkan vokal sahaja. Kami bersyukur kerana mendapat tempat pertama dan dapat beraksi di pentas akhir,” kata Along.

Tambah Mirwana, mereka bakal menjadikan pentas akhir sebagai medan untuk menonjolkan bakat bagi menghargai sokongan peminat.

“Kami akan berusaha bersungguh-sungguh di konsert akhir nanti. Kami akan menyampaikan sesuatu yang berbeza dan terbaik untuk kami hadiahkan kepada peminat yang tidak henti-henti memberi dorongan kepada kami,” katanya lagi.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");