Sukan Hari Ini

Real Madrid Bukan Ronaldo Semata-Mata

PEMAIN Juventus, Alex Sandro, berkata bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo, bukanlah ‘segala-galanya’ dalam skuad Zinedine Zidane.

Sebaliknya, pemain dari Brazil itu berkata, rakan-rakannya di Juventus perlu berhati-hati dengan setiap pemain pihak lawan dalam perlawanan akhir Liga Juara-Juara hujung minggu ini.

“Ronaldo seorang pemain yang baik. Tapi Real Madrid bukanlah Ronaldo semata-mata. Ramai lagi pemain Madrid yang bagus dan kami perlu berwaspa dengan setiap pemain,” kata Sandro memetik Football Italia.

Bagaimanapun, Sandro tetap menilai bekas pemain Manchester United itu sebagai pemain kelas atasan yang perlu diberi perhatian dalam aksi final nanti.

“Kami akan fokus dan kami tahu perlawanan ini akan menjadi sesuatu yang sangat sukar, kami harus tenang dan terus berusaha,” katanya.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");