Membawang Hari Ini

David Beckham Datang KL Lagi

Berita baik buat peminat David Beckham di Malaysia – bekas pemain Manchester United (MU) itu akan berkunjung ke Kuala Lumpur pada 22 September ini.

Menurut BH online, syarikat insurans, AIA Malaysia mengumumkan bakal menerbangkan personaliti bola sepak berpengaruh dunia itu ke Kuala Lumpur sempena program eksklusif AIA Vitality Wellness Festival.

“Mulai minggu ini, lengkapkan tugasan penjagaan kesihatan atau senaman #BeBetter untuk memenangi pelbagai hadiah dan peluang bertemu Duta Global AIA, David Beckham,” kata penganjur dalam laman Facebook rasmi AIA Malaysia.

Kenyataan itu hanya menyebut Beckham akan berada di Kuala Lumpur pada 22 September. Ia tidak menyatakan lokasi atau butiran acara bakal dihadiri Beckham.

Mac lalu, suami kepada Victoria atau Posh Spice itu dilantik sebagai Duta Global AIA.

Ia bukan kunjungan pertama Beckham ke Kuala Lumpur. Pada November 2014, beliau menghadiri sambutan ulang tahun jam jenama mewah di Pavilion.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");