Isu Panas

Hanya BN Mampu Bela Nasib Rakyat: Abdul Azeez

TEMERLOH – Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim yakin tindakan Tun Dr Mahathir Mohamed berjumpa dengan Barisan Bertindak Hak Asasi Hindu (Hindraf) tidak akan menjejaskan sokongan kaum India terhadap BN.

Katanya, ini kerana sejak menerajui kerajaan, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak melakukan pebagai usaha untuk menjaga kebajikan dan membela nasib kaum itu.

“Dia (Dr Mahathir) boleh berjumpa dengan sesiapa sahaja yang dia nak, namun dalam masa yag sama, percayalah hanya kerajaan BN di bawah pimpinan Najib yang mampu membela nasib rakyat tidak kira Melayu, Cina mahupun India.

“Semasa menjadi perdana menteri 22 tahun, apa yang telah beliau lakukan untuk bela nasib orang India dan hal ini masyarakat India dan Hindraf sendiri sedar tentang kebenarannya.

“Baru ini ada dalam kumpulan WhatsApp ada disebarkan bahawa kalau beliau diberikan peluang, beliau akan lakukan lebih baik daripada dahulu.

“Semasa jadi perdana menteri 22 tahun lalu tak pula dibuatnya, takkan umur dah dekat 100 tahun baru nak buat,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Persidangan Perwakilan Perwakilan Umno Bahagaian Kuala Krau di sini hari ini.

Hadir sama, Ketua Umno Bahagian Kuala Krau, Datuk Seri Ismail Mohamed Said; Ketua Pemuda Umno Bahagian Fadzle Abdul Mubin dan ketua Puteri Umno Bahagian, Nur Afzan Abu Kassim.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");