Sukan Hari Ini

Coutinho Perlu Dikekalkan Dalam Liverpool

SEVILLE: Pengendali Liverpool, Jurgen Klopp menegaskan ia bergantung kepada pasukan itu dalam memastikan tonggak seperti Philippe Coutinho akan terus kekal bersama pasukan susulan Barcelona dikatakan akan terus memancing pemain berkenaan.

Memetik laporan BH Online, pendahulu La Liga itu menghabiskan jendela perpindahan musim lalu untuk mendapatkan khidmat pemain Brazil itu namun usaha mereka berakhir dengan kegagalan apabila The Reds meletakkan harga 200 juta Euro (RM973 juta) untuk pemain terbabit.

Anak buah Klopp tewas di tangan kelab Sepanyol itu pada final Liga Europa 2016 dan terikat 2-2 di Anfield hasil jaringan penyamaan minit akhir Joaquin Correa.

“Anda tidak boleh memilih di mana anda boleh dapatkan mata pada aksi peringkat kumpulan. Perlawanan menjadi lebih penting ketika aksi peringkat kumpulan semakin menghampiri penghujungnya.

“Semua orang tahu jika kami tidak dibolosi pada aksi pertama itu, situasi akan bertambah baik buat kami,” katanya.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");