Membawang Hari Ini

Zahiril Adzim Terkena Tempias Kes Ude Gara-Gara Tahi Lalat Di Dagu

PETALING JAYA: Pelakon Zahiril Adzim meluahkan rasa kurang senang apabila netizen mula mengaitkan wajahnya seiras dengan suami Izreen Azminda iaitu Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude.

Perkara tersebut timbul sejak minggu lalu ketika kontroversi rumah tangga pemuzik itu yang menceraikan isterinya Intan Liana Saleh Khamis lalu apabila ia menjadi perhatian netizen.

“Tu laa sekali dua tu bolehlah tumpang senyum sekali. Bila dah banyak sangat haih annoying pulak,” tulisnya di twitter.

Zahiril berkata demikian ketika menjawab kenyataan seorang selebriti Reza Mohamed yang turut terkena tempias yang sama.

Bekas penyampai radio itu pula berkata, tahi lalat di dagu membuatkan dia sering ditegur mempunyai wajah seiras dengan pemuzik berkenaan.

“Pasal tahi lalat, ada yang samakan aku dengan kau, Ude… Sakit hati aku, gelak!,” ujarnya.

Ude menceraikan Intan dengan talak satu kira-kira pukul 9.50 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, pada Khamis lalu.

Pasangan itu berkahwin pada 1 Mac 2013 dan dikurniakan dua orang anak iaitu Arish Muqri, 3, serta Ariq Muqri, 1.

Pada November lalu, pelakon Izreen Azminda mendedahkan sudah berkahwin dengan Ude pada 8 Ogos 2017 secara tertutup dan ia dirahsiakan atas permintaan suaminya itu.-Mstar

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");