Isu Panas

Zenith Dah Mohon Maaf: Yang Bodoh Je Percaya Azeez Terima Wang

Terlajak fitnah. Ini lah kesnye bila cepat sangat buat tuduhan tanpa usul periksa. Sesedap anak tekak Konsortium Zenith Construction Sdn Bhd buat kenyataan kononya MP Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Rahim terima RM 3juta

Maka terpaksalah Azeez buat laporan polis dan bersihkan nama sendiri sehingga peguam Zenith hantar surat mohon maaf dan tarik balik tuduhan.

Hah, sekarang apa cerrr?

Semalam Peguam Zenith dah hantar surat memohon maaf dan tarik balik tuduhan tu. Malah, peguam tu juga telah berjanji untuk membantu Azeez membersihkan nama.

Isunya, siapa yang jual nama Azeez ni. Ape ke busuk hati kesumat nak fitnah sesuka hati. Yang lebih menyedihkan bila mana wujud manusia-manusia cetek pemikiran yang percaya membuta tuli. Sekarang dah terbukti Pengerusi Tabung Haji ni tak ada kaitan dengan projek terowong tu dan sekaligus membuktikan bahawa beliau tidak meneriwa wang RM 3 juta tu.

Ini kes dekat-dekat PRU la ni. Dajal-dajal pembangkang dah mula cucuk jarum. Lepas tu wujud pula puak-puak dajal yang percaya dan menambahkan lagi onar. Ini memang sejenis pembangkang dan penyokong-penyokong mereka. Bab menambahkan onar itulah kepakaran mereka.

Ingat jangan main percaya je apa yang orang tuduh! Siasat dan dapatkan kebenaran.

Yang paling penting, bila dah tau kebenaran jangan pula nak nafikan.

 

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");