Sukan Hari Ini

Ozil Boleh Buat Lebih Lagi – Jurulatih Arsenal

JURULATIH Arsenal, Unai Emery meminta Mesut Ozil supaya tidak keberatan untuk memenuhi jangkaanya.

Walaupun telah berada di Liga Perdana Inggeris sejak 2013, Sabtu ini merupakan kunjungan pertama Ozil ke St James ‘Park menerusi perlawanan antara Arsenal dan Newcastle.

Memetik mStar Online, pemain berusia 29 tahun yang berlatih di London Colney itu mengadakan perbualan dengan Emery mengenai tanggungjawabnya yang akan dibincangkan pada musim ini, di mana beliau boleh memperbaiki diri.

Antara permintaan jurulatih Arsenal adalah mahu Ozil menyumbang lebih banyak serangan di saat beliau menanti gol pertamanya atau membantu pada musim ini.

“Saya ingin mencari dengannya mengenai kemungkinan untuk melakukan yang terbaik, melakukan lebih dekat dan dalam kotak untuk skor.

“Dia berasa seperti yang saya rasa. Dia boleh memperbaiki, dia boleh buat lebih lagi. Dalam proses ini, kita akan berusaha, kita akan membantunya, memberinya kemungkinan di padang untuk bersama-sama, untuk mencari kualitinya untuk kita,” kata Emery

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");