Membawang Hari Ini

Zarina Anjoulie Dedah Natasha Hudson Curang Dengan Bekas Suami?

Menerusi kemaskini di Instagram yang kini sudah dipadam, Zarina Anjoulie mendedahkan kisah rumah tangga seorang selebriti yang kini sudah berpisah tetapi punca penceraian mereka masih tidak diketahui.

Zarina Anjoulie mendakwa yang Natasha Hudson pernah curang dengan bekas suaminya, Carleed Khaza sehingga pasangan itu memutuskan untuk bercerai beberapa bulan yang lalu.

Dalam pendedahan yang sama, Zarina Anjoulie mendakwa yang Natasha Hudson kini sudah menemui pengganti dan bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi.

Natasha Hudson dalam perkembangan terbaru mengatakan yang beliau kini sudah memulakan hidup baru di Kelantan kerana sudah puas menetap di ibu kota besar.

Ini bukan merupakan pendedahan pertama tentang kisah rakan artis lain yang dibuat Zarina Anjoulie namun kita tidak mengetahui sejauh mana kebenaran disebalik pendedahan beliau ini. (rtky/m)

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");