Membawang Hari Ini

“Tak Ada Rupa Islam Dah, Makin Menjadi-Jadi”

Ini bukan kali pertama pemakaian Janna Nick dikritik kerana ketat dan seksi. Nampaknya, Janna sekali lagi dikecam disebabkan foto terbaru yang dimuat naik memaparkan pelakon itu posing sakan dihadapan sebuah kereta.

Ramai yang memuji kecantikan Janna namun ada juga yang mengecam kerana dikatakan aksinya yang agak mengiurkan meskipun pakaiannya itu tidak terdedah.

Seperti sudah dijangka, foto tersebut mendapat perhatian lelaki miang yang meninggalkan komen berbaur lucah.

Tidak kurang juga ada yang meluahkan rasa kecewa melihat penampilan Janna sekarang yang semakin seksi dan ketat. Kata, netizen mereka memberikan teguran bukan niat mahu menghina tetapi kerana sayang.

Apa pun diharap selepas ini Janna lebih berwaspada sebelum memuat naik gambar di media sosial. Adakalanya dimata kita nampak gambar itu biasa saja, tetapi dimata orang mungkin lain yang mereka nampak.

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");