Membawang Hari Ini

Perkahwinan Che Ta sudah ada penaja

KUALA LUMPUR 24 Jun – Tarikh pernikahan belum ditetapkan, namun pelakon cantik, Rozita Che Wan, 42, mengakui sudah ada beberapa penaja bersedia membantu majlis perkahwinannya kelak.

Menurut Rozita atau lebih dikenali sebagai Che Ta, semua tajaan dari segi lokasi, makanan, pakaian dan sebagainya sudah pun disediakan untuk majlis pernikahannya yang dijangka berlangsung penghujung tahun ini.

?Cuma satu sahaja barang yang belum mendapat penajaan iaitu cenderamata untuk tetamu. Berkenaan dengan tarikh, masih rahsia. Tunggu sahaja, kami akan mengumumkan tarikh sebenarnya dalam satu sidang media tidak lama lagi,” katanya.

Menurut Rozita, sehingga kini, dia dan bakal suami belum membuat keputusan untuk memilih siapakah di antara penaja yang bakal berkerjasama dengan mereka.

?Untuk lebih adil bagi semua pihak, hanya selepas sidang media, kita akan ketahui siapakah yang akan dipilih untuk penaja untuk pakaian, lokasi, makanan dan sebagainya bagi perkahwinan itu nanti,” katanya kepada Utusan Malaysia ketika ditemui baru-baru ini.

Pada awal tahun lalu, Rozita mengumumkan dia dan kekasih hatinya, pelakon Zain Saidin, 29 bakal mendirikan rumah tangga setelah lebih dua tahun bercinta. Janda beranak dua ini memilih pelakon berdarah kacukan itu kerana senang dengan sikap memahaminya, walaupun mereka 13 tahun berbeza usia.

– UTUSAN-

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");