Membawang Hari Ini

Nad Zainal & Zoey Rahman Bercinta Dalam ‘Tuan Rumah Pembantu Rumah’

Nad dna Zoey Rahman sebagai teraju utama drama Tuan Rumah Pembantu Rumah:-

PETALING JAYA: Drama terbaharu slot Dramedy berjudul Tuan Rumah Pembantu Rumah bakal disiarkan bermula 31 Mei ini, setiap Sabtu dan Ahad pada pukul 6 hingga 6.30 petang.

Drama adaptasi novel karya Orkid Edliyne ini bersiaran selama 24 episod dan dibarisi pelakon-pelakon popular seperti Nad Zainal, Zoey Rahman, Hisyam Hamid, Syafiq Kyle dan Ramona Zamzam.

Tuan Rumah Pembantu Rumah ini diterbitkan oleh JS Pictures Sdn Bhd ini diarahkan oleh Azman Yahya (Jinggo) yang mengisahkan tentang Intan Asha Areen iaitu lakonan Nad Zainal yang kecewa dengan tunangnya, Taufeeq lakonan Hisyam Hamid kerana mempunyai wanita lain.

Kemudian Areen mengambil keputusan untuk membawa diri bagi menenangkan hatinya. Dia mahu melupakan kisah sedih itu dan memulakan hidup baharu.

Areen mendapat pekerjaan sebagai pembantu rumah di rumah Puan Juria (Aleza Shadan) dengan memperkenalkan dirinya sebagai Asha dan merahsiakan identiti sebenar.

Ketika bertugas sebagai pembantu rumah, Areen sentiasa dibuli oleh anak tuan rumah iaitu Emir (Zoey Rahman) yang menganggapnya sebagai lurus bendul.

Bagaimanapun, pertengkaran dan sikap benci akhirnya bertukar menjadi cinta selepas kedua-dua mereka terlibat dalam satu insiden di rumah.

Dalam pada itu, Emir turut menghidu sesuatu yang tidak kena dengan Areen dan mulan menyiasat latar belakang wanita itu.

Saksikan siri baharu slot Dramedy ini bermula 31 Mei ini, pada pukul 6 petang setiap Sabtu dan Ahad.

– mStar

Komen & Pendapat
Facebook
Twitter

Terbaru


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");